Buchet de mireasa din lacramioare

Buchet de mireasa din lacramioare

Buchet de mireasa din lacramioare

Pret: 1100 LEI

Pret vechi: 1500 LEI

Daca vrei sa arati ca o adevarata printesa si sa ai un buchet de mireasa ca al Printesei Kate , alege un buchet de mireasa din lacramioare , ultima tendinta in materie de buchete de mirese . Pretul afisat este valabil doar in perioada aprilie - mai

Pretul este negociabil, in functie de valoarea pachetului de nunta comandat. La acest buchet, pretul va fi calculat impreuna cu mireasa, deoarece in perioada mai - martie, lacramioarele se cumpara numai pe baza de comanda din Olanda, din cauza temporalitatii acestor flori.

Daca nu ati gasit pe site buchetul de flori sau aranjamentul floral cautat, spuneti-ne preferintele dumneavoastra si va vom creea ceva exact pe gustul dumneavoastra, original 100%.

www.florifrumoase.ro este o florarie online care livreaza flori prin curier propriu in Bucuresti si in toata tara . Comanda de flori va fi livrata intr-un interval de doua - patru ore de catre curierul de flori al florariei online www.florifrumoase.ro . Comanda minima este de 70 de lei in Bucuresti si de 100 de lei in afara capitalei.