Despre noi

                         
Suntem o echipa de profesionisti, cu experienta de peste 15 ani in arta florilor, gata oricand sa va fim de folos.
Targetul nostru tinta este reprezentat de clientii corporate, pentru care realizam zilnic aranjamente si cadouri florale pe care le trimitem partenerilor de business. De asemenea, decoram spatiile de birouri, receptii de firma si de hoteluri, precum si salile de consiliu sau de conferinte.

Realizam evenimente corporate, nunti, botezuri si petreceri private in cel mai rafinat stil, pe care le infrumusetam cu cele mai deosebite aranjamente florale.

Suntem interesati de colaborari de lunga durata, reciproc avantajoase, bazate pe corectitudine si profesionalism din partea ambelor parti.

Punctele tari ale firmei noastre sunt reprezentate de calitatea produselor si serviciilor oferite, promptitudine si discretie, echipa motivata, puternica si bine instruita, capacitate logistica si grija permanenta fata de nevoile clientului.
Peste 85% din randul clientilor nostri provin din randul companiilor multinationale.  Cativa dintre partenerii nostri sunt Philip Morris Trading, Raiffeisen Asset Management, HBO Romania, Coca-Cola HBC, Cosmote, Luxten Lichting Company, Schneider Electric, Heinrig Distribution, Wise Human Systems, Dogan Media International.

      Asadar va invitam sa fiti clientii si partenerii nostri! Va vom oferi tot suportul necesar dezvoltarii afacerii pe care o conduceti.   

Livrări de flori în București și în toată țara

www.florifrumoase.ro este o florărie online care livrează flori gratuit în cel mai scurt timp în București și în toată țara, prin curier.
Termenul de livrare în București este de doua-patru ore si 24 de ore în țară. În București, florile vor fi livrate diect de către angajații florifrumoase.ro, iar în țară prin intermediul firmelor de curierat. În București livrarea este gratuită. În țară, livrarea se plătește la prețul firmelor de curierat, în funcție de zona unde doriți să ajungă florile.

După ce veți face comanda online sau telefonic, veți fi informat de către operatorii noștri despre toate condițiile.
 
Program Departament cu clientii:
 
Luni - Duminica: 09:00 - 20:00
Ne puteti contacta cu absolut orice problema, atat pe email (comenzi@florifrumoase.ro) sau telefonic (0740.237.968) (sugestii, reclamatii, ganduri bune, etc) in fiecare zi, de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 - 20.00. In legatura cu orice problema, veti primi un raspuns in maximum trei ore de cand ati facut solicitarea.
 
www.florifrumoase.ro este administrat de SC. Jolies Fleurs SRL. CUI: 28913070, J34/490/25.07.2011.